Sista dagen.

Jepps, idag är det sista dagen jag ska jobba i Önnestad. Känns väldigt sorgligt fast det är mitt eget val. Men det är ju enbart pga ekonomin. Blir lite sur ibland att detta ska behöva hända. Att man ska sluta på ett jobb man älskar för att man inte har råd att jobba där. För jäkligt. Men det ska nog gå bra inne på c-borg. Har ju jobbat där innan, ser ifram emot nästa lön, för den borde ju bli bättre.

Denna helgen kommer favvis Pernilla till Kristianstad. Så vi ska träffas en sväng, ska bli så kul, har inte träffat henne sen i augusti. Nero ska va med sin pappa hela helgen och jag är ledig.

Denna veckan har mest bestått i jobb. Var och gick bredvid på c-borg i måndes och blev varmt välkomnad. Sen efter jobbet drog vi ut till Degeberga och firade Elli som fyllde 1 år. Inte klokt vad tiden går fort. Tänk om 2 månader fyller Lowa 1. Inte klokt.

Igår var jag ledig och det var värsta höststormen, men snöblandat regn och blåst osv, man blev rent deprimerad så fort man tittade ut. Miia och Lowa var här igår och min lillasyster fotade barnen med sin fina kamera. Det blev många underbara bilder. Ca 700 st. Jag fick agera strålkastare med hjälp av hall-lampan. Bjuder på några bilder av Nero.









Så där, det var allt för idag. Ska gå och rensa fram lite höstkläder från garderoben nu....Ha en underbar dag alla glad....

Dax att jobba idag.

Jaha, då var det dax att börja jobba igen efter 1 och en halv veckas sjukskrivning. Såret har inte riktigt läkt än, men det skulle ta ca 3-4 veckor, och så länge kan man ju inte vara hemma. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli dax.

Helgen har varit helt underbar, M har varit här hela helgen och jag har varit barnledig. Nero har spenderat helgen med sin pappa *kryzz i taket*
I fredags tog vi det bara lugnt och hyrde en film och somnade i soffan. I lördags samlade vi ihop en massa skräp här hemma och lastade bilen och körde till Snårarp och slängde, sen körde M till cheapy och handlade färg och började renovera mitt gäst/skräprum. Jag fogade fönster. Det blev så fint. Sedan på kvällen var vi hos Miian och Jonas på parmiddag. Så trevligt...God middag och gott vin och goda vänner.

I söndags så körde vi ut till Hässleholm och kollade in huset och hälsade på M:s föräldrar. Har kanske inte skrivit så mycket om det men M håller på idag att budar på ett hus, så i eftermiddag får han besked. Och blir det så att han får huset ska har vi pratat om att jag ska flytta in. Men man får se vad som händer.

I går var jag ute och hälsade på Jennie med familj och nytillskottet Vidar. Så söt och så liten. Man hade ju nästan glömt hur små dom är.....

Bjuder idag enbart på en het bild på mig själv *ego*,,,sen är det dax att bege sig till jobbet.

  puss puss alla söta

Operation och massa kärlek

Gud vilken underbar kille jag har hittat. Blir mer och mer kär i honom för varje dag. Trodde inte att man kunde ha sådana känslor för någon igen. Denna känslan är så underbar.

Det har varit en väldigt lång vecka och mycket har hänt.
Jag fick en sk hårsäcksinflammation/böld på en väldigt intimt ställe. Så i onsdagskväll fick jag feber och värk i hela kroppen och hade sjukt ont där nere. I torsdags började dagen med en svimmningsattack pga smärta, funderade redan då på att ringa doktorn och få en akut-tid, men det känndes på nåt sätt lite löjligt. Så torsdagen spenderades hemma i soffan. Senare på kvällen kom Micke och tog hand om mig och mina smärtor, och då hade jag typ svimmat tre gånger under dagen, vi gick och la oss och vid 4 på morogon vaknade jag av värsta yrslen och hjärtklappningen, och Micke blev helt nojjig och ringde sjukvårdsupplysningen, där dom tyckte att jag skulle åka in akut, så det blev till att stiga upp och bege sig in till akuten, men när vi väl kom in där så blev jag bara hemskickad efter att ha fått böna och be om en bedövnings-salva ( som inte hjälpte), Men dom tyckte att jag skulle ringa min vårdcentral istället. Så vi åkte hem igen och väntade på att klockan skule bli 8 så jag kunde få en tid, så 9.45 fick jag en akut-tid och kom till min doktor, och när hon skulle känna och trycka så svimmade jag och tappade andan ännu en gång pga smärta, så hon skickade en akutremiss till kirurgen. Så åter körde vi till akuten där jag tillslut fick en säng och ett rum och maaassa morfin. Tillslut fick jag en akut operation med nödsövning och allt. Vaknade efter ca 5 timmar ganska yr i huvet. Har fortfarande massa ont men långt ifrån som jag hade innan. Fick en massa värktabletter med mig hem och en sjukskrivning på en vecka....

Men det har även varit lite roligt också, Micke har varit här och tagit hand om mig hela helgen. Världens underbaraste. Han behandlar mig verkligen som en prinsessa. Har aldrig varit med om denna sortens kärlek. Så underbart.......
Lovade lite semesterbilder så ska försöka orka lägga in dom. För jäkligt att det ska vara så segt att lägga in bilder här..

 Utsikten från balkongen
 Kolla in överarmarna!!
 jag på Elafonissos
 Vår fina bil vi hyrde
 slappar vid poolen....

och detta får avsluta bilderna, orkar inte ladda upp fler......
puss å kram på alla söta

Hemma igen

Så nu är jag hemma från semestern igen. Allt har gått bra, sol å värme och massa bad. Orkar inte skriva allt vi gjorde, men kan gärna bjuda på lite bilder.
Jag kom hem kl 4 natten mellan sön å måndag. Sen har jag jobbat varje dag sen dess, idag är den första lediga dagen, så det består enbart av tvättning och städning.

Å sen har det hänt en annan tråkig sak också. Innan jag åkte så var jag tvungen att begära förflyttning från mitt underbara jobb. Inte för att jag vill igentligen, utan för att jag måste. Jag har helt enkelt inte råd att jobba kvar i önnestad. Vi har sjunkit väldigt mycket i timmar den senaste tiden, och det finns ingen ljusning. Och jag vill ju gå upp i tjänst, men det finns inte nån möjlighet. Så därför har jag begärt förflyttning till Chalottensborgshemmet, där jag jobbade innan. Så i måndes när jag kom tillbaka fick jag reda på att den 1 Nov ska jag börja där. Jag fick 10% mer, plus att jag sparar ca 1500 kr i månaden i bensin. Så jag kommer ha ca 3000 kr mer i månaden att röra mig med. Och så kan jag göra mig av med bilen för den behöver jag inte ha längre. Så om jag kan sälja bilen kommer jag ha ca 5000 kr mer i månaden, lite skillnad mellan de 500 kr jag har över nu.
Men det känns ändå väldigt tungt, eftersom att innerst inne vill jag inte detta, jag har världens bästa arbetskompisar ute i önnestad, och dom kommer jag att sakna nått grymt. Finns inga bättre människor att arbeta med än dom. Men detta är förhoppningsvis bara en tillfällig lösning. och jag orkar inte jobba ihjäl mig varje månad, och ändå inte ha några pengar över att leva på. Det bästa med jobbet nu är att jag har inga kvällar alls på det nya schemat. Enbart dagturer....

men men...det blir nog bra. jag trivdes ju faktiskt väldigt bra när jag jobbade på challan innan.


En stor kram till Jennie som äntligen fått sin lilla Vidar........


RSS 2.0