Ingen bra dag.

Usch, vilken värdelös dag jag har haft idag. Har varit ledig hela dagen, men blev väckt kl 6 av Nero som höll på att peta och banka på mig, och tjatade på att gå upp. Men jag lyckades att hålla honom kvar i sängen till 8. Sen for vi hem till Miia och Lowa där jag hade fått en tvätt-tid ( eftersom att min maskin har gått i sönder). Och där beteede sig Nero som värsta galningen. Och det är precis det som detta inlägget kommer att handla om.

Idag har jag nog varit världens sämsta mamma. Nero har varit hemma hos sin farmor hela helgen och jag har saknat honom jättemycket, men det första som hände i morse var att vi blev ovänner. Jag kan inte hjälpa att jag blir så sinnesförbannad på honom, men han är i den åldern då varenda gräns ska testas. Sen hemma hos Miia så var han på varenda grej som han vet om att man inte får röra, ochvägrar lyda och lyssna när man säger nej. Jag avskyr att behöva bli så arg på honom, men ibland beteer han sig fruktansvärt, och då kan jag bli så arg så att jag bara skriker på honom. Men jag orkar verkligen inte att behöva springa och passa hela tiden, han är faktiskt 3 och ett halv år. Men att vara en ensamstående mamma är minnsan ingen dans på rosor, fy sören säger jag bara. Innan kunde man iallafall få lite avlastning av Ronny imellanåt, men det går ju inte nu när han är på Grönland, och även det är en sak som stör mig något fruktansvärt. Visserligen är det underbart att slippa ha honom ringande 10 gånger om dagen, men samtidigt så skaffar man barn så har man ett visst ansvar. Man kan inte bara åka iväg som man känner från sitt föräldrarskap, och enbart vara pappa nån gång då och då.
Tillbaka till Nero,,,,,vi har som sagt varit ovänner nästan hela dagen idag, det blev lite bättre framåt kvällen när vi städade, men sen vid läggning så började han tjata om välling, men jag ger helst inte honom det på kvällen, för jag har märkt att han blir väldigt pigg av det, och sen springer han upp 180 gånger, och även det är extremt frustrerande för mig, eftersom att kvällarna är min ensamtid, men han låg och gnällde och skrek efter välling i 20 min, och då tog åter mitt tålamod slut, så jag började ryta och skrika på honom att han skulle vara tyst. Jag mår väldigt dålig när jag får såna utbrott på honom, men jag känner att jag går i taket på hans skrikande, och hans dominanta besämmande här hemma.
När jag tillslut gav honom vällingen och pussade honom godnatt, så sa han - jag vill inte ha en puss av dig....
Kul att höra, men det är ju mitt eget fel på sätt och vis. Jag älskar Nero över allt annat och han är verkligen det bästa som finna, jag hade verkligen inte kunnat leva utan honom. Men att vara en ensamstående förälder är verkligen fruktansvärt frustrerande.

jaja,,,var bara tvungen att spy ut lite.......... 

Massa massa jobb

har jättmycket att skriva om vår renovering, och har en massa före, efter bilder, men min dator strejkar ordentligt idag, sege AB,,,,Fattar fortfarnade inte varför det ska ta sån jäkla tid att ladda in bilder. Har ni också såna problem????

För övrigt så är jag något så enormt kär i M. Det är helt sjukt hur det kan pirra ikroppen varje gång jag tittar på honom. Jag har väntat väldigt länge på att få känna dessa känslor igen, och jag trode faktiskt inte att dom skulle komma. Jag trodde inte att man kunde vara så här kär i någon igen. Jag är så sjukt lycklig, denna känslan är så underbar.

nej, nu är det dax för lite Greys anatomi.

Huset.

Sådär ja, då var det igång. Körde ut till huset i torsdeskväll i snöyran. Vi skulle väl mest bara gå igenom huset och renoveringen en sista gång. Men det slutade med att vi började riva ut allt golv i källaren. Fy sören vad det luktade. I "hallen" i källaren hade det varit en vattenläcka för några år sedan, så under plastmattan så hade spånskivorna ruttnat ordentligt. Så efter några timmar hade vi dragit ut allt det ruttna och skrapat bort det. Så nu hoppas vi på en bättre källardoft.

 källarhallen förre uppbrytet.

 Efter uppbrytet. Allt det mörka är spånplattorna som har ruttnat.

 Snyggt va?

 Det underbara köket *not*...det ska rivas ut och ett helt nytt ska in.

Nej, orkar inte ladda in fler bilder just nu, kan inte förstå varför det ska vara så segt att ladda in bilder här.
Idag är jag ledig så jag ska först till bibblan och låna en bok, ska ju spela piano på vår julfest på jobbet, så jag måste ragga upp lite julsånger. Sen kommer lillasyster hit och passar Nero så jag kan köra ut till huset och riva ner lite tapeter och sånt.
Ni får alla ha en underbar dag.......pussåkram

tredje december idag.

Är hemma och vabbar idag..suck...blev ringd från dagis kl 8 i går och då hade Nero fått feber. Så jag försökte ragga upp en barnvakt, för igår var verkligen en sån dag då jag absolut inte hade möjlighet att vara hemma. Fick tag på min bror så han gick och hämtade Nero på dagis, sen kl 12 fick jag åka hem, så jag missade västradagarna i Åhus på hotel strand plus julbord. Men som tur är så försvann febern igår kväll. Så idag är vi också hemma ( en feberfri dag).  Ska slappa lite sen beger vi oss hem till Miia och Lowa på lite mys.

Och min underbara otur har fortsatt. Först bilen och nu tvättmaskinen och mina bäddmadrasser. Tvättmaskinen fick ett frispel i förrgår kväll och läckte en massa vatten, efter pappa hade meckat med den i över 1 timme så var det bara att konstatera att det var över..snyft!! Kan inte leva utan min tvättmaskin. Tyvärr har jag inga pengar till att köpa en ny, men M har lovat att köra hit tvättmaskinen från huset ( 1960-års modell), och sen när vi flyttar in så har han lovat att köpa en ny tvättmaskin OCH torktummlare.
Sen igårnatt så lyckades Nero kissa hela min säng. Hela bäddmadrassen var helt dyngsur, och det fanns ingen tid i tvättstugan, för det är omöjligt att få här, så jag slängde in maddrasen i duschen, men det hela slutade med att jag knycklade ner hela skiten i en svart sopsäck, och slängde den. Ringde sen till M som höll på att tömma ut sin lägenhet och bad honom ta med sina bäddmadrasser, så det gjorde han, men grejen är att han hade en 160 säng och min är en 180, så det passar inte så bra. Så har jag tur nu så kanske det blir en tripp till jysk för att inhandla en ny idag. Men där börjar nästa i-landsproblem. Jag skulle gärna vilja ha en stor 180 bäddmadrass ( har alltid haft 2st 90 madrasser innan.), men om det nu skulle hända att Nero skulle råka kissa ner madrassen igen, så är det ju betydligt jobbigare att tvätta den.....ja,det var ju också ett problem.....

Nu har vi fått nycklarna till huset, så idag ska M börja riva väggar och nästa helg ska vi ha en barnfri helg och då är det rivning och bygg hela helgen. Och då ska jag minnsann lägga in en massa bilder på bygget.
Har förresten insett att jag äntligen är superkär i M. Har velat lite framochtillbaka angående hur mina igentliga känslor ligger till. Och ni som vet vad jag har gått igenom de senaste 5 åren med Ronny, vet ju varför. Men denna helgen som var så kändes det som om min känslospärr bara släppte. Och jag känner mig äntligen riktigt nyförälskad.....

Måste ju även svara på vad Ronny gör på grönland. Och ärligt talat så vet jag inte. Han säger att han ska jobba där. Och enligt honom ska han vara där i ett år. Men den som lever får se.....Skönt att iallafall slippa honom ett tag.

funderade på att bjuda på lite bilder, men jag tycker att det är fruktansvärt segt att ladda upp bilder här inne,

Hoppas ni alla får en underbar dag..........


RSS 2.0