Överlevde....

phu,,,äntligen är denna veckan över, trodde aldrig att den skulle ta slut. Har precis kommit hem från mitt x-tra jobb, och borde igentligen packa en massa, men jag pallar faktiskt inte. Väntar på att lillfisen ska komma hem.  Har faktiskt ett litet problemos angående honom. Satt och funderade på att jag träffar inte honom på 10 dagar sen när jag reser. Har fått för mig att han kan få för sig att jag överger honom. Jag har aldrig varit ifrån honom så länge. Känns lite ont i hjärtat faktiskt när jag tänker på det. Men precis som att jag måste komma bort lite, så är det väl bra om han kommer ifrån mig lite.. Eller?????
usch,,,känns inte så där jättebra, men jag får väl låta bli att tänka på det, har iallafall försökt att förklara för honom att jag ska resa och att jag ska köpa med något fint till honom, och att han ska bo hemma hos mormor och morfar.....

Annars så har det varit en lång vecka, har jobbat som sören. Nero var hos sin pappa tors till fredag, och när jag skulle hämta honom blev det värsta bråket. Han tyckte att min "nya" kille skulle betala mina räkningar som faktiskt är Ronnys. Ronnys mobilräkning står på mig tom dec, och det kostar 250 kr i månaden, och det är pengar som Ronny inte vill ge mig. Sen ville han veta namnet osv på den jag träffar, och om vi har sex osv,,,jag satte mig bara i bilen och sa att det har han inte med att göra, men han vägrade släppa iväg mig, om jag inte svarade, han stod och höll i bildörren. Sen var jag helt plötsligt en jävla hora som är ute och horar hela dagarna och sen smällde han igen bildörren så hårt han kunde, och då satt ju även Nero i bilen. Han är en sån jävla idiot, sen ringde han 2 gånger och ville "prata"...Men jag sa bara att jag inte hade mer att säga honom, men han tyckte att det var konstigt att jag träffade andra, eftersom att han var helt övertygad om att jag skulle ångra mig och vilja ha honom tillbaka............PUCKO......Kommer aldrig att hända någonsin....

Till nåt annat kul,,,,har fyndat värsta jensen...Ett par Lee och ett par acne jeans för sammanlagt 400 kr...Som hittat eller hur. Jag har nu lyckats gå ner nästan 7 kg, så alla mina gamla jens blev alldeles för stora. jaja..nog om det.

Nu är det dax att packa, för imorgon 16.35 går planet,,,så jag återkommer sedan är inne om en vecka....

puss på alla mina kära och nära........

Måndag idag

Idag är det måndag och klockan är ca 21.40, och jag sitter och väntar på *m* som har kört iväg och handlat lite mcdonaldsmat. Det var nog år och dar sedan jag åt det.
Ikväll hände en helt sjuk grej,, jag satt och funderade över den "röda veckan" och insåg att den skulle nog starta samma dag som vi åker till Kreta, så jag började fundera på om det finns något piller man kan ta för att sjuta upp den, för det är ju inte så roligt att åka på kärleks-semester och gå och blöda en hel vecka, så när *m* kom, så satt vi och diskuterade det, så jag tänkte ringa Dr Frank imorgon och få ett resept på dessa piller,,sen efter en stund när behovet efter lite mys i soffan trängde på, och en sväng in i sovrummet, så märkte vi att efter allt var klart så hade jag typ tokblödit ner lakanen.
Har nog aldrig i hela mitt liv blivit så glad för "röda faran"....hahaha....Så nu kanske den tilochmed hinner ta slut tills vi åker....
Helt sjukt att man sitter och diskuterar det, och helt plötsligt så kommer den, men det måste ju vara något med det kvinnliga hormonet. Eller vad tror nu??

Annars har det varit full rulle här hemma idag, sjukskrev mig från mitt x-tra jobb idag pga extremt svår förkylning, men hade bokat in en färgningsdate med Desiree på mitt jobb. Vi skulle ge oss på att färga bort lite utväxter på varandra, så hon kom hit vid lunch med sin lilleman, så vi tänkte att då skulle småplitarna kunna roa varandra, men herregud,,,dessa små herrar var halv på väg att slå ihjäl varandra imellanåt,,,,,men det blev tillslut en bra dag med tragg och massa kaffe. Och lillfolket lyckades tillslut komma någorlunda överens och satt och läste sagor för varandra....
Och håret...det blev super....

Oj...nu kom *m* med maten,,,,,,,,,,byebye.................

Mammas 50 årsfest bla...

Haft en underbar helg. Jobbade först i fredagskväll, sen kom *M* hit efter jobbet och hade köpt suschi och vin med sig. Så vi satt och åt gott och drack gott. Han hade köpt ett vin som heter Diamond, som är typ ett av de billigaste dom har på systemet, men fy sören vad  gott det var. Han köpte det för han tyckte det påminnde om mig! Gulligt va?
Sen var det dax för sängen, somnade nog nästan direkt när jag lagt mig, sen i lördes så blev man väck vid ca 7-tiden av lillfisen som satt och sjöng - karlsson, karlsson, världens bästa karlsson...underbart (Not). Så det var bara att stiga upp och äta frukost. Sen fick jag värsta experthjälpen med att måla färdigt mina väggar, man får ju passa på när man har hantverkare hemma ju....hahaha

Sen var det dax att bege sig iväg till mammas kalas. *M* var duktigt nervös, det var ju första gången han skulle träffa min familj, och sen blev det ju hela släkten på en ända gång, men det gick väldigt smärtfritt....god mat och trevligt folk.
Jag fick för mig att jag skulle ta lite whiskey och dricka pga min förkylning, och fy satan vad äckligt det var, fick sitta och hålla i näsan och dricka, till slut hällde jag över den i kaffet och hällde på en massa baylis och sedan gick det bra, förkylningen är bättre och jag har fått en sån skön whiskeyröst.
Nu håller jag mest på att få lite ordning här hemma innan jag ska börja jobba,, och om exakt en vecka ska vi åka...Ska bli så underbart.
Bjuder på lite bilder från gårdagen.



Mamma får lite hjälp att öppna sina presenter av Nero

 Svägerska Malin och lillasyster Linda

 3 gånger systrar.....

 Lite systrar igen

 Joakim skulle lära Nero att skejta,,,gick väl lite sådär
 Här har vi MR *M*
 jag och minsta lillasyster

Nä,,nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, tar ju sjukt lång tid..
Ska ta och röja upp lite här hemma nu innan jag börjar jobba..

Ha det så underbart alla glada människor.............

Fredag idag.

Så kul att det var så många som ville följa med hit, trodde faktiskt inte att det var så många som läste min blogg. Jag är väldigt dålig på att uppdatera, men eftersom att mitt x är inne och snokar i bloggen, så har jag inte kunnat skriva det som jag igentligen vill berätta om. Men här inne kan jag skriva precis vad jag vill.

Sitter nu i soffan och väntar på att klockan ska bli 11, då ska lillfisen på dagis och jag ska jobba kväll. Först ska jag in till stan en sväng och fika med en kompis. Jobbar sen hela helgen, men har tagit semester på lördag, för då ska vi fira min mamma som fyller 50 år. Jag och alla mina syskon har varit hos fotograf och blivit fotograferade som vi ska ge till mamma i present. Lägger upp den bilden här sen.

Igårkväll hann jag med att måla lite i matrummet, känns som om det aldrig skulle bli klart där, men nu börjar det snart bli klar.
Saknade *M* massa igårkväll. Fast jag har varit ensam här hemma i ca 2 år och nästan vant mig vid det, så är det inte klokt hur snabbt man vänjer sig vid att ha nån att somna bredvid. Men ikväll när jag slutat jobba så kommer han hit, och imorgon ska han följa med på kalaset hos mamma. Väldigt modigt igentligen att följa med så och träffa hela släkten på en gång. Nu är det snart bara en vecka till vi åker, inte klokt igentligen, känns så overkligt. Vi ska åka till Agi Marina på Chaniakusten..Någon som varit där? Hoppas bara att vädret är bra där, men egentligen så spelar det ingen roll, bara att få komma iväg ska bli så skönt.
Nä,,nu är det dax att göra sig i ordning och bege sig iväg....Bjuder på fotografbilden.


Mår så underbart bra

Detta är min nya blogg, som kommer att handla om mitt underbara liv. Jag har efter ett 5 års långt väldigt dåligt förhållande äntligen blivit fri.....Så nu lever jag singelivets dagar. Men det är inte så underbart igentligen det heller. Men ärligt så tror jag faktiskt inte att jag är så särskilt singel längre. Har träffat någon som jag tycker väldigt mycket om, jag har kännt honom väldigt länge faktiskt, men nu känner jag att det börjar komma känslor som jag inte kännt på väldigt länge. Tycker mer och mer om honom för varje gång vi träffas. Igentligen så är han inte alls min typ, men å andra sidan är min typ inte så värst bra för mig. Han är världens underbaraste om snällaste människa. Och vet nu vad?......Nästa vecka ska vi åka på semester. Han bjuder mig på 1 veckas sol och bad på kreta. Så den 28/9 så bär det av.....Otroligt eller hur!!!

Detta känns så bra....
Nä,,,nu måste jag gå och väcka Nero som somnat , så är det dax för lite middag.........


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0